עוגיות ג'ינג'ר-פקאן.
צריך ארוחת בוקר צמחונית? ביסקוויט ג'ינג'ר-פקאן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, חלב חמאה, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגיות ג'ינג'ר-פקאן., עוגיות ג'ינג'ר-פקאן., ו ללא גלוטן ג'ינג'ר קרם לחמניות עם זנגביל מסוכר תוצרת בית.
הוראות
Preheat oven to 425°. Line large baking sheetwith parchment.
Whisk flour, 2/3 cup sugar,baking powder, ground ginger, 3/4 teaspoonsalt, and baking soda in large bowl.
Addbutter; using fingertips, blend butter into flouruntil coarse meal forms. Toss in pecans and 1/2cup crystallized ginger.
Whisk 1 cup buttermilk,grated ginger, and vanilla in measuring cup.Form well in center of dry ingredients.
Addbuttermilk; stir with fork until moist clumpsform.
Transfer to lightly floured surface. Kneadjust until dough comes together; divide in half.Form each half into 6 1/2-inch disk.
Cut eachdisk into 6 wedges.
Brushwith 1 1/2 tablespoons buttermilk.
Sprinklewith 1 tablespoon sugar and 3 tablespoonscrystallized ginger; press to adhere.
Bake scones until golden and toothpickinserted horizontally into center comes outclean, about 20 minutes. Cool scones onsheet on rack.
Per serving: 371 calories, 20 g fat, 2 g fiber