עוגיות דבשה אלסקה עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. והוא מספק כ 32 מנות . אם יש לכם קמח מאפה, סודה לשתיה, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו 10 ימים של עוגיות: עוגיות לעיסה, עוגיות מולסה, ו עוגיות מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
Spoon applesauce על כמה שכבות של מגבות נייר חובה כבדה; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
2
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
מרית
קערה
3
שלב רסק תפוחים, 1 כוס סוכר וחמאה; הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מוסיפים דבשה וביצה; מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מולסה
ביצה
5
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
6
מערבבים קמחים ו-5 המרכיבים הבאים (קמחים דרך ציפורן), ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר, פועם עד מעורבב. מכסים להקפיא בצק 30 דקות או עד המשרד.