עוגיות דבשה אלסקה
עוגיות דבשה אלסקה עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. והוא מספק כ 32 מנות . אם יש לכם קמח מאפה, סודה לשתיה, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו 10 ימים של עוגיות: עוגיות לעיסה, עוגיות מולסה, ו עוגיות מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
Spoon applesauce על כמה שכבות של מגבות נייר חובה כבדה; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי.
שלב רסק תפוחים, 1 כוס סוכר וחמאה; הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 3 דקות).
מוסיפים דבשה וביצה; מכים היטב.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים ו-5 המרכיבים הבאים (קמחים דרך ציפורן), ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר, פועם עד מעורבב. מכסים להקפיא בצק 30 דקות או עד המשרד.
עם ידיים לחות, לעצב בצק לתוך 32 (1 אינץ') כדורים.
מגלגלים כדורים בסוכר 1/4 כוס.
מניחים 3 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 8 עד 10 דקות. מגניב על מחבתות 5 דקות.
הסר מן המחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.