קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות27
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות דובדבן וניל צ'יפס

עוגיות דובדבן וניל צ'יפס
וניל צ'יפס עוגיות דובדבן הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 195 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 27 מנות סועדים.. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם תמצית שקדים, מלח, דובדבני מרשינו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 9%, וזה בלתי אפשרי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיות שוקולד צ'יפס וניל-דובדבן של קנדרה, עוגת צ'יפס דובדבן עם קרם חמאה וניל מוקצף, ו קאפקייקס צ'יפס דובדבן עם ציפוי וניל בורבון ל.

הוראות

1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ואווריריים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים בתמצית.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
ביצהביצה
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה צ ' יפס ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
דובדבניםדובדבנים
צ ' יפסצ ' יפס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
זרוק על ידי כפות מעוגלות 2 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר למתלים כדי להתקרר.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "