עוגיות דולצ'ה
עוגיות דולצ'ה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רום, אבקת אפייה, וניל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), עוגיות עטלף דולצ'ה, ו עוגיות סנדוויץ 'דולצ' ה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים קוקוס במחבת רדודה ungreased.
אופים חשפו 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב. כבה את התנור. בקערה מעבד מזון עם להב מתכת, מקום מקורר קוקוס. כיסוי; תהליך עד הקרקע. תניח בצד.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח חמאה 2/3 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד חלקה.
מוסיפים חלמונים, רום ווניל. במהירות גבוהה, לנצח על 1 דקה או עד מעורבב.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות.
מחממים תנור ל 177°. לעצב בצק לכדורים 3/4 אינץ'. על ungreased nonstick (לא מבודד) עוגיות גיליונות, למקם כדורים על 2 סנטימטרים זה מזה. לטבול בתחתית זכוכית קטנה לתוך 1/4 כוס סוכר; לחץ על עוגיות כדי להפוך על 1 1/2 אינץ ' קוטר.
אופים 10 עד 11 דקות או רק עד הקצוות מתחילים חום.
הסר מגיליונות עוגיות למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
עבור כל עוגיית כריך, להפיץ על 1 כפית של מטבל תפוח קרמל על החלק התחתון של 1 עוגייה, מתפשט לקצה של עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה. בעדינות לסחוט עד מילוי נוטף החוצה קצת מסביב לצד.
מגלגלים קצוות של עוגיות בקוקוס טחון.