עוגיות דיפלומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות דיפלומה. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא קצרצרים, שוקולד צ'יפס, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כריכי דיפלומה, עוגת דיפלומה, ו מתאבנים דיפלומטיים.
הוראות
מקציפים חמאה, מקצרים וסוכר חום עד שמנת. הכה באבקת אפייה, מלח, וניל וביצה. מערבבים בקערות. מחלקים בצק לשניים. מכסים ומקררים על 2 שעות.
מגלגלים כל חצי בצק למלבן 15x6 אינץ ' על משטח מקומח.
חותכים לאורכו לשלוש רצועות 15x2 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לרוחב לשתי רצועות 7 1/2x2 אינץ'. עובד במהירות, להפיץ על 1 כפית שוקולד נמס על רצועה אחת בתוך 1/4 אינץ ' של צד אחד ארוך. להפשיל בעדינות, החל צד ארוך עם שוקולד. חזור עם רצועות עוגיות שנותרו ושוקולד.
חותכים כל גליל ל 2 חתיכות; לגלגל כל עוגייה מעט לעצב. על גיליון עוגיות ungreased, מקם עוגיות על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקצוות הם המשרד. מגניב 1 דקה; להסיר מתלה קירור. מגניב לגמרי.
מניחים שוקולד שנותר בשקית ניילון.
חותכים חור בפינה ולסחוט את השוקולד להיראות כמו עניבות.