קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות דלעת בשחור לבן

עוגיות דלעת בשחור לבן
והוא מספק כ 36 מנות . מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ממתקים, סוכר, עוגת דלעת ותבלינים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות דלעת בסגנון ניו יורק שחור ולבן, עוגיות שחור לבן, ו עוגיות שחור לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 ° F. מכינים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה. בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת חלב, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ותבלינים פשטידת דלעת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה או בקערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד חמאה, סוכר חום, וסוכר. חלופה הוספת תערובת קמח מחית דלעת עד משולב היטב מעורבב. מוסיפים לאט מים וערבוב וניל עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים ביצה ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4
סקופ הבלילה על ידי כף גדושה טיפה על נייר קלף ואז להשתמש בחלק האחורי של הכף להחליק לתוך מעגל מושלם מעט שטוח על 2 אינץ ' בקוטר. עוגיות שטח על 2 סנטימטרים זה מזה (יש לי בנוחות 9 עוגיות על כל תבנית אפייה גדולה).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים במשך כ 10 דקות או עד עוגיות רק מתחילים חום סביב הקצוות והם קפיציים למגע. מגניב על תבנית האפייה במשך 2 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בעוד להקציף במהירות, בקערה גדולה, חום בטוח (או קערה של דוד כפול) לאט להוסיף מים רותחים לממתקים סוכר עד שיש לך ציפוי עבה מעט. הפוך את העוגיות כך שאתה ציפוי בצד התחתון שטוח וחצי כפור של כל עוגייה עם ציפוי וניל. סט קערה עם נשאר ציפוי על מחבת מים ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הוסף את השוקולד תוך להקציף בזריזות עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת משולבת היטב. במידת הצורך, לטאטא במים רותחים על ידי כפית כך ציפוי שוקולד הוא באותו עובי ועקביות כמו ציפוי וניל. כפור שנותר חצאי עוגיות עם ציפוי שוקולד. מקררים לפחות 20 דקות כדי להגדיר ציפוי. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם