עוגיות דלעת בשחור לבן
והוא מספק כ 36 מנות . מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ממתקים, סוכר, עוגת דלעת ותבלינים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות דלעת בסגנון ניו יורק שחור ולבן, עוגיות שחור לבן, ו עוגיות שחור לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. מכינים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה. בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת חלב, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ותבלינים פשטידת דלעת ולהניח בצד.
בקערה גדולה או בקערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד חמאה, סוכר חום, וסוכר. חלופה הוספת תערובת קמח מחית דלעת עד משולב היטב מעורבב. מוסיפים לאט מים וערבוב וניל עד לשלב טוב.
מוסיפים ביצה ומערבבים עד רק בשילוב.
סקופ הבלילה על ידי כף גדושה טיפה על נייר קלף ואז להשתמש בחלק האחורי של הכף להחליק לתוך מעגל מושלם מעט שטוח על 2 אינץ ' בקוטר. עוגיות שטח על 2 סנטימטרים זה מזה (יש לי בנוחות 9 עוגיות על כל תבנית אפייה גדולה).
אופים במשך כ 10 דקות או עד עוגיות רק מתחילים חום סביב הקצוות והם קפיציים למגע. מגניב על תבנית האפייה במשך 2 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בעוד להקציף במהירות, בקערה גדולה, חום בטוח (או קערה של דוד כפול) לאט להוסיף מים רותחים לממתקים סוכר עד שיש לך ציפוי עבה מעט. הפוך את העוגיות כך שאתה ציפוי בצד התחתון שטוח וחצי כפור של כל עוגייה עם ציפוי וניל. סט קערה עם נשאר ציפוי על מחבת מים ולהביא אותו לרתיחה.
הוסף את השוקולד תוך להקציף בזריזות עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת משולבת היטב. במידת הצורך, לטאטא במים רותחים על ידי כפית כך ציפוי שוקולד הוא באותו עובי ועקביות כמו ציפוי וניל. כפור שנותר חצאי עוגיות עם ציפוי שוקולד. מקררים לפחות 20 דקות כדי להגדיר ציפוי. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.