עוגיות הית' בר
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 2 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: Heath Bar Cookies, דלעת הית בר עוגיות, ו Heath Bar Cookies: Toffee-tastic.
הוראות
להקציף מרכיבים יבשים: בקערה בינונית, להקציף במרץ את הקמח, המלח וסודה לשתייה. תניח בצד. בקערה נפרדת, לשלב
חתיכות בר הית ואגוזי מלך קצוצים. תניח בצד.
מקציפים חמאה, סוכרים, וניל, ואז מוסיפים ביצים: בקערה גדולה, מכים יחד את החמאה, סוכרים חומים ולבנים, ווניל. הכה בביצים אחד בכל פעם.
מוסיפים את תערובת הקמח שליש בכל פעם, מכים לאחר כל תוספת. מקציפים ב
תערובת אגוז בר הית. צ ' יל בצק עוגיות לפחות 30 דקות (טוב יותר שעה או יותר).
כף החוצה כדורי בצק על גבי גיליון עוגיות: מחממים תנור ל 177°. על יריעות עוגיות מרופדות בנייר קלף או סילפט, כפית את בצק העוגיות בכדורים בקוטר 1 אינץ ' קטן (גודל שיש גדול).
מניחים כדורי בצק 3 סנטימטרים אחד מהשני על הסדינים עוגיות. (ודא שיש שפע של מקום בין כדורי העוגיות, וכי כדורי העוגיות אינם גדולים מדי. העוגיות האלה התפשטו!)
אופים ב 177° במשך 10-12 דקות, עד הקצוות רק מתחילים חום.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כמה דקות. לאחר מכן להעביר את העוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות ניתן לזווג עם קרם שרי, מדיירה, פרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "