עוגיות הסוכר הטובות ביותר אי פעם לבנדר
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . אם יש לכם סוכר, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגיות לימון-לבנדר סוכר, סוכר וניל לבנדר, ו תפוחי קרמל מסוכר לבנדר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר שעווה לשמן את הנייר.
מקציפים קמח, סוכר ואבקת אפייה בקערה. מערבבים חמאה וביצה לתוך תערובת קמח עד חלקה; מוסיפים תמצית וניל לבנדר. לערבב בעדינות שוב עד בשילוב ביסודיות.
זרוק בצק עוגיות על ידי כף על 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות ריחניות וקצוות הופכים חום זהוב בהיר, 10 עד 15 דקות.