עוגיות הסוכר של אמא
זה עובד טוב כמו קינוח. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), האורז הספרדי של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
מקציפים חמאה, ביצה, תמצית וניל, ושקדים יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים סוכר ומכה של ממתקים עד incorporated.
מערבבים קמח, סודה לאפייה, וקרם של טרטר לתערובת חמאה עד שהבצק נדבק יחד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות 3 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל אפיית גיליונות.
חותכים את הבצק לרבעים ומגלגלים כל רבעון על משטח עבודה משוריין לעובי של כמעט 1/4 אינץ'.
חותכים את הבצק לצורות באמצעות חותכי עוגיות ומסדרים על דפי אפייה מוכנים.
אופים כל אצווה בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים חום, על 8 דקות.