קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות הסוכר של אמא

עוגיות הסוכר של אמא
זה עובד טוב כמו קינוח. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), האורז הספרדי של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.

הוראות

1
מקציפים חמאה, ביצה, תמצית וניל, ושקדים יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
תמצית שקדיםתמצית שקדים
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מוסיפים סוכר ומכה של ממתקים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
3
מערבבים קמח, סודה לאפייה, וקרם של טרטר לתערובת חמאה עד שהבצק נדבק יחד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל אפיית גיליונות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
חותכים את הבצק לרבעים ומגלגלים כל רבעון על משטח עבודה משוריין לעובי של כמעט 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
חותכים את הבצק לצורות באמצעות חותכי עוגיות ומסדרים על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים כל אצווה בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים חום, על 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור