עוגיות הפאדג'הטובות ביותר אי פעם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז פאדג הטוב ביותר אי פעם. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, חמאה, שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים), ו עוגיות שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות מתכת 9×13 אינץ pan.In קערה בגודל בינוני מיקרוגל בטוח, או בסיר להגדיר על אש נמוכה, להמיס את החמאה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ומערבבים לשלב. להחזיר את התערובת לחום (או מיקרוגל במשך 1 דקה) וחום עד התערובת חמה מאוד אבל לא מבעבע; זה יהיה מבריק מחפש כמו שאתה מערבב אותו.
חימום החמאה והסוכר בפעם השנייה ימוסס יותר של הסוכר, אשר יניב קרום העליון מבריק על הבראוניז שלך.
להעביר את התערובת לקערה (אם אתה נמס חמאה וסוכר בקערת הערבוב, אתה לא צריך להעביר שום דבר).מערבבים את הקקאו, מלח, אבקת אפייה ווניל.
מוסיפים את הביצים, מכים עד חלקה; ואז מוסיפים את הקמח ואת השבבים, ערבוב עד בשילוב. (הערה: אם הבלילה היא עדיין חמה מאוד, לתת לו להתקרר מעט לפני הוספת השבבים, אחרת הם יימסו לתוך הבלילה).כפית הבלילה למחבת מוכנה.
אופים את הבראוניז במשך 28 דקות, עד שבוחן עוגות מוכנס למרכז יוצא יבש.
הסר אותם מהתנור ואחרי 5 דקות, לשחרר את הקצוות עם סכין שולחן. זה עוזר למנוע שקיעה כפי שהם מגניבים. מגניב לחלוטין (וצינה לחיתוך טוב יותר) ואז לחתוך ולהגיש.עושה 2 תריסר בראוניז
להגדיל מלח 1 כפית קטנה אם אתה משתמש חמאה ללא מלח.השתמש באבקת הקקאו הטובה ביותר שתוכל למצוא ולוודא שהיא הולנדית למתכון זה