קושיקשה
מוכן ב38 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות הפאדג'הטובות ביותר אי פעם

עוגיות הפאדג'הטובות ביותר אי פעם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז פאדג הטוב ביותר אי פעם. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, חמאה, שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים), ו עוגיות שוקולד חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות מתכת 9×13 אינץ pan.In קערה בגודל בינוני מיקרוגל בטוח, או בסיר להגדיר על אש נמוכה, להמיס את החמאה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ומערבבים לשלב. להחזיר את התערובת לחום (או מיקרוגל במשך 1 דקה) וחום עד התערובת חמה מאוד אבל לא מבעבע; זה יהיה מבריק מחפש כמו שאתה מערבב אותו.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חימום החמאה והסוכר בפעם השנייה ימוסס יותר של הסוכר, אשר יניב קרום העליון מבריק על הבראוניז שלך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
להעביר את התערובת לקערה (אם אתה נמס חמאה וסוכר בקערת הערבוב, אתה לא צריך להעביר שום דבר).מערבבים את הקקאו, מלח, אבקת אפייה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מוסיפים את הביצים, מכים עד חלקה; ואז מוסיפים את הקמח ואת השבבים, ערבוב עד בשילוב. (הערה: אם הבלילה היא עדיין חמה מאוד, לתת לו להתקרר מעט לפני הוספת השבבים, אחרת הם יימסו לתוך הבלילה).כפית הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים את הבראוניז במשך 28 דקות, עד שבוחן עוגות מוכנס למרכז יוצא יבש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר אותם מהתנור ואחרי 5 דקות, לשחרר את הקצוות עם סכין שולחן. זה עוזר למנוע שקיעה כפי שהם מגניבים. מגניב לחלוטין (וצינה לחיתוך טוב יותר) ואז לחתוך ולהגיש.עושה 2 תריסר בראוניז
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הערות מהירות
8
להגדיל מלח 1 כפית קטנה אם אתה משתמש חמאה ללא מלח.השתמש באבקת הקקאו הטובה ביותר שתוכל למצוא ולוודא שהיא הולנדית למתכון זה
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
נייר אורזנייר אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום