עוגיות הר געש בטעם דובדבן-שוקולד
והוא יספק כ 44 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ביצים, חמאה, אבקת אפייה calumet, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 44 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות בר Volcano Mars, קוקטייל עוגת לבה הר געש שוקולד, ו עוגת הר געש עם שוקולד וחמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
שמור 7 דובדבנים; קוצצים הנותרים דובדבנים. ממיסים 8 עוז. שוקולד לפי ההוראות.
מוסיפים 1/4 כוס חמאה; מערבבים עד מומס. מוסיפים סוכר וביצים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה; מערבבים היטב. מערבבים אגוזים ודובדבנים קצוצים. להכניס למקרר 1 שעה.
מחממים תנור ל 177°. Drop כפות מעוגלות של בצק, 2 אינץ ' זה מזה, על גבי גיליונות אפייה מכוסה כיס.
אופים 12 עד 14 דקות. או עד עוגיות רכות למגע אבל צמרות עדיין מעט מבריק. מגניב על גיליונות אפייה 1 דקות.
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
ממיסים את שאר השוקולד; מערבבים עם שאר החמאה ונוזל הדובדבן עד למיזוג.
רבע דובדבנים שלמים שמורים.
מורחים 1 כפית. זיגוג שוקולד על כל עוגייה; למעלה עם חתיכת דובדבן.