עוגיות השוקולד צ'יפס הטבעוניות האולטימטיביות
גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, שמן צמחי, שיבולת שועל התגלגל בישול מהיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אולטימטיבי, עוגיות שוקולד צ'יפס אולטימטיבי, ו עוגיות שוקולד צ'יפס אולטימטיבי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350ºF. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף (לניקוי הקל ביותר), או ערפל אותם עם תרסיס בישול nonstick.
מניחים את שיבולת השועל, קמח, אגוזי מלך, שבבי שוקולד, מלח, וסודה לשתייה בקערה גדולה. מערבבים עם מקצף יבש עד משולב היטב.
מניחים את השמן, סירופ מייפל, מים, ותמצית וניל בקערה קטנה, ומכים במרץ עם מקצף עד בשילוב היטב. מערבבים לתוך תערובת הקמח, ערבוב רק עד שהכל רטוב באופן שווה.
תן מנוחה במשך 5 דקות, כך שיבולת השועל יכול לספוג חלק מהלחות.טיפה מעט כפות מעוגלות של בצק על דפי אפייה מוכנים, על 1 אינץ ' זה מזה. הבצק יתפורר. להשתטח עם היד שלך כדי סנטימטר אחד עבה. להחליק את הקצוות כדי להפוך כל עוגייה עגול אחיד, בעדינות לחיצה על הבצק כך העוגיות להחזיק יחד.
אופים גיליון אחד בכל פעם על המדף המרכזי של התנור במשך 18 דקות, או עד העוגיות משחימים קלות.
להעביר את העוגיות למתלה קירור, ולתת מגניב לחלוטין.לאחסן במיכל אטום במקרר. (העוגיות יהיה טעם הטוב ביותר לאחר שהם כבר צונן.)