עוגיות ועוגת גלידת מנטה
עוגיות ועוגת גלידת מנטה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. . אם יש לך אבקת קקאו, שמן צמחי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת גלידה תוצרת בית.
הוראות
בקבוצות של 5 עוגיות בכל פעם, לרסק את העוגיות בבלנדר עד בסדר. הניחו בצד את האצווה האחרונה של 5 עוגיות מתפוררות; הניחו את העוגיות הנותרות בתחתית מחבת 9x13 אינץ', וחלקו לקרום.
ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה ומערבבים את הסוכר, הקקאו ושמן הירקות לתערובת חלקה.
יוצקים את הביצים מכות, לטאטא כל הזמן עד התערובת חמה (לא להרתיח) ועבה עקביות fudgy, על 5 דקות.
יוצקים את פאדג ' מעובה על קרום עוגיות כתוש, חלקה לתוך שכבה, להקפיא עוגה לפחות 30 דקות.
הגדר את גלידת מנטה החוצה כדי לרכך במשך כ 10 דקות.
חותכים את הגלידה הריכה לפרוסות, ומניחים את פרוסות הגלידה על מילוי הפאדג'. להחליק את הגלידה לתוך שכבה אפילו, ומפזרים עוגיות מרוסקות שמורות על גבי לקישוט. להקפיא את הקינוח במשך 1 עד 2 שעות לפני ההגשה.