עוגיות זנגביל
עוגיות זנגביל עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם אבקה לבנה ביצה, מלח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-12 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדר, עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול, ו עוגיות זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגיות, לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, 1/2 כפית מלח, אבקת אפייה, זנגביל, קינמון, ציפורן, ו allspice, ערבוב עם מקצף.
מניחים חמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה, ומכים עם מיקסר במהירות גבוהה עד אור ורך.
מוסיפים ביצה, ומכים עד מעורבב היטב. מקציפים במולסה ובתמצית וניל. הפחת את מהירות המערבל לרמה נמוכה.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה; מכים רק עד לשלב.
צורה בצק לתוך עגול 4 אינץ', ומכסה עם ניילון נצמד. צמרמורת במשך 1 שעה.
מגלגלים בצק לעובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
לגזור 40 (2 x 3 אינץ') עוגיות, rerolling שאריות לפי הצורך.
מניחים עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
אופים ב 350 במשך 9 דקות או עד השחמה קלה על ישבנים. מגניב על מתלה תיל.
כדי להכין הדובדבן, לשלב אבקת סוכר, אבקת ביצה לבן, ו 1/8 כפית מלח, ערבוב היטב. בהדרגה להוסיף 1 כף מים, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד חלקה. לקשט עוגיות לפי הצורך.
תן לעוגיות לעמוד על מדף קירור עד הדובדבן יבש לחלוטין (בערך 1 שעה).
גימור הפריחה אינו דורש ציוד מיוחד. ראשית, להציף עוגיות על ידי הפצת ציפוי דק עם מרית קיזוז קטן למעיל, אם תרצה בכך. ציפוי צינור עבה משקית zip-top למתווה. השתמש קיסם לעשות נקודות קטנות של זיגוג הפועלים כמו דבק עבור פרטים דקורטיביים כמו פניני סוכר.