עוגיות זנגביל ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות זנגביל ללא גלוטן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 295 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מסטיק קסנטן, ציפורן טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 195 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות. נסו עוגיות זנגביל ללא גלוטן, עוגיות זנגביל ללא גלוטן, ו עוגיות ג'ינג'ר לגזור ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב בינונית, להקציף יחד קמח אורז חום, קמח אורז מתוק, עמילן טפיוקה, ג ' ינג ' ר הקרקע, קינמון טחון, אבקת אפייה, מלח, ציפורן טחון, מסטיק xanthan. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת יחד חמאה וסוכר חום כהה עד צורות להדביק עבה, כ -30 שניות.
תוסיף ביצה. להתמזג עד בשילוב. עצור מערבל לגרד למטה וצדדים של הקערה.
מוסיפים מרכיבים יבשים. תערובת עד צורות בצק עבה.
הוסף דבשה. להתמזג עד משולב היטב.
קמח קלות השיש שלך עם קמח אורז חום. להפוך את הבצק על הדלפק לטפוח לתוך סיבוב. לעטוף בחוזקה עם ניילון נצמד. צ ' יל במשך כמה שעות או לילה.
הסר את הבצק מהמקרר ולאפשר לעמוד במשך חמש דקות. מחלקים את הבצק לשניים ומתגלגלים לעובי של 1/4 אינץ ' על משטח מקורנן אורז בנדיבות.
מניחים עוגיות על גיליון אפייה מצופה קלף.
אופים עד הקצוות הם חום זהוב ארומטי. חזור עם הבצק שנותר.
עוגיות מגניבות על מתלה תיל. לקשט לפי הצורך. לאחסן עוגיות במיכל מכוסה עד שבוע אחד.