קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות חג המולד

עוגיות חג המולד
אם יש לך סוכר, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות עוגיות עץ חג המולד, עוגיות עץ חג המולד של פקאן, ו עוגיות שזיפים מסוכרים לחג המולד.

הוראות

1
מקציפים יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה; עם חותך מאפה, קוצצים את החמאה עד לתערובת דומה פירורים גסים. מערבבים את תמצית הרום ואת תמצית שקדים לתוך המים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
תמצית רוםתמצית רום
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים לתוך החומרים היבשים, קצת בכל פעם, עד התערובת מחזיקה יחד בכדור כאשר אתה לסחוט אותו.
3
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין, ומפזרים קמח; להתגלגל לתוך גיליון 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חותכים לצורות עם חותכי עוגיות משוריינות, ומניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה ungreased. מכסים בשכבה של ניילון נצמד, ומקררים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
אופים את העוגיות רק עד הקצוות משחימים קלות, 15 עד 18 דקות. אפשר להתקרר על גיליונות במשך 2 דקות לפני הסרת מתלי תיל כדי לסיים קירור. מגניב לחלוטין לפני לקשט.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
לקבלת ציפוי, לטאטא את הסוכר של ממתקים וחלב בקערה עד חלקה. אם תרצה, מחלקים את הציפוי לקערות קטנות, וגוונים כל קערה בגוון הרצוי עם צבע מאכל. כפור מקורר לחלוטין עוגיות, ומפזרים נצנצים אכילים לפני ערכות הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גליל פירותגליל פירות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות