קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות חג המולד

עוגיות חג המולד
אם יש לך סוכר, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות עוגיות עץ חג המולד, עוגיות עץ חג המולד של פקאן, ו עוגיות שזיפים מסוכרים לחג המולד.

הוראות

1
מקציפים יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה; עם חותך מאפה, קוצצים את החמאה עד לתערובת דומה פירורים גסים. מערבבים את תמצית הרום ואת תמצית שקדים לתוך המים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
תמצית רוםתמצית רום
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים לתוך החומרים היבשים, קצת בכל פעם, עד התערובת מחזיקה יחד בכדור כאשר אתה לסחוט אותו.
3
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין, ומפזרים קמח; להתגלגל לתוך גיליון 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חותכים לצורות עם חותכי עוגיות משוריינות, ומניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה ungreased. מכסים בשכבה של ניילון נצמד, ומקררים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
אופים את העוגיות רק עד הקצוות משחימים קלות, 15 עד 18 דקות. אפשר להתקרר על גיליונות במשך 2 דקות לפני הסרת מתלי תיל כדי לסיים קירור. מגניב לחלוטין לפני לקשט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
לקבלת ציפוי, לטאטא את הסוכר של ממתקים וחלב בקערה עד חלקה. אם תרצה, מחלקים את הציפוי לקערות קטנות, וגוונים כל קערה בגוון הרצוי עם צבע מאכל. כפור מקורר לחלוטין עוגיות, ומפזרים נצנצים אכילים לפני ערכות הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן