עוגיות חג המולד
עוגיות חג המולד עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 88 קלוריות . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 72 ומחירו 7 סנט למנה . חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-295 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם תמצית וניל, מלח, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קרינגל חג המולד קראק (הקראק הטוב ביותר של חג המולד אי פעם!) , עוגיות סוכריות סוכריות אלוהיות לחג המולד ועוגיות עץ חג המולד של ג'ינג'ר .
הוראות
מנפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח יחד לקערה. מחזירים שוב לקערה אחרת.
מקציפים בקערת מיקסר את החמאה עם הסוכר החום והלבן עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים והוניל עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה. אוספים את הבצק לכדור, ומחלקים לשני חלקים שווים.
מוסיפים צבע מאכל אדום לבצק בקערה אחת, וצבע מאכל ירוק לבצק בקערה השנייה. השתמשו במזלג או בכף עץ כדי למזג את צבע המאכל לתוך הבצק עד לתערובת אחידה.
הוסף טיפות נוספות של צבע מאכל כדי ליצור את הגוון הרצוי.
מרדדים את הבצק האדום לעובי של 1/4 אינץ' (5 מ"מ).
מרדדים את הבצק הירוק לעובי של 1/4 אינץ' (5 מ"מ), ומניחים על גבי הבצק האדום. התחל בקצה אחד, מגלגלים את הבצקים כדי ליצור בול עץ כך ששני הצבעים יתגלגלו זה בתוך זה. עטפו את היומן בנייר שעווה, ואז במגבת כותנה, ומקררים לפחות 8 שעות.
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות 2 ניירות אפייה.
פתחו את יומן הבצק והניחו על משטח נקי ומקומח קלות. פורסים את הבול לעיגולים בעובי 3 מ"מ, ומניחים על ניירות אפייה מוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד להתייצבות, 5 עד 6 דקות. שימו לב היטב כדי למנוע מהקצוות להשחים.
מוציאים מהתנור ומצננים על מדפים.