קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות72
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגיות חג המולד

עוגיות חג המולד
עוגיות חג המולד עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 88 קלוריות . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 72 ומחירו 7 סנט למנה . חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-295 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם תמצית וניל, מלח, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קרינגל חג המולד קראק (הקראק הטוב ביותר של חג המולד אי פעם!) , עוגיות סוכריות סוכריות אלוהיות לחג המולד ועוגיות עץ חג המולד של ג'ינג'ר .

הוראות

1
מנפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח יחד לקערה. מחזירים שוב לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים בקערת מיקסר את החמאה עם הסוכר החום והלבן עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים והוניל עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה. אוספים את הבצק לכדור, ומחלקים לשני חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מניחים חצי בקערה שנייה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים צבע מאכל אדום לבצק בקערה אחת, וצבע מאכל ירוק לבצק בקערה השנייה. השתמשו במזלג או בכף עץ כדי למזג את צבע המאכל לתוך הבצק עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הוסף טיפות נוספות של צבע מאכל כדי ליצור את הגוון הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
6
מרדדים את הבצק האדום לעובי של 1/4 אינץ' (5 מ"מ).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מרדדים את הבצק הירוק לעובי של 1/4 אינץ' (5 מ"מ), ומניחים על גבי הבצק האדום. התחל בקצה אחד, מגלגלים את הבצקים כדי ליצור בול עץ כך ששני הצבעים יתגלגלו זה בתוך זה. עטפו את היומן בנייר שעווה, ואז במגבת כותנה, ומקררים לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות 2 ניירות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
פתחו את יומן הבצק והניחו על משטח נקי ומקומח קלות. פורסים את הבול לעיגולים בעובי 3 מ"מ, ומניחים על ניירות אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים בתנור שחומם מראש עד להתייצבות, 5 עד 6 דקות. שימו לב היטב כדי למנוע מהקצוות להשחים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מוציאים מהתנור ומצננים על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman