עוגיות חיטה
עוגיות חיטה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ביסקוויט מחיטה מלאה, ביסקוויט מחיטה מלאה, ו ביסקוויט טיפת חיטה מלאה.
הוראות
מסדרים את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים את התנור ל 163°. קו 2 יריעות עוגיות גדולות ועם נייר קלף או יריעות סיליקון.
בקערה גדולה, לשלב את החמאה, סוכר, וניל ומלח במהירות בינונית נמוכה רק עד חלקה.
מוסיף את הקמחים ומערבבים עד רק מעורבב. מחלקים את הבצק לשניים ולאחר מכן צורה, ללא טיפול יתר, לתוך 2 דיסקים.
על משטח מקומח קל, לגלגל 1 חתיכת בצק החוצה לתוך ריבוע 13 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות סרגל גלגל מאפה מחורץ או סכין גדול, לקצץ את הקצוות לחתוך מלבנים 2 - by 1-אינץ'.
להעביר את העוגיות אל דפי האפייה, מרווח 1 1/2 אינץ ' זה מזה. אסוף מחדש את השאריות וחזור עם הבצק הנותר. סמן כל עוגייה מספר פעמים עם קוצים של מזלג ולאחר מכן לצנן את המחבתות במקרר במשך 10 דקות.
אופים עוגיות במשך כ 17 דקות, עד הזהב וכמעט מוצק במרכז.
בואו מגניב במשך 5 דקות על גיליונות אפייה ולהעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
מניחים חצי מהשוקולד בקערה חסינת חום מעל סיר עם 1 אינץ ' של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק.
מוסיפים את השוקולד שנותר לקערה; מסירים את הקערה מהסיר ומניחים על מגבת מקופלת. מערבבים מדי פעם עד השוקולד הוא חלק. לגרד את השוקולד לתוך קערה קטנה. קו גיליון אפייה עם קלף נקי או נייר שעווה. טובלים את העוגיות באמצע הדרך לתוך השוקולד, לתת עודף לטפטף, ולאחר מכן למקם על גיליון מצופה נייר; לתת לעמוד עד סט ויבש, לפחות 1 שעה.
Real Food For Healthy Kids reprinted with assistance of William Morrow / An Imprint of Harper