לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגיות סוכר בסיסיות, עוגיות סוכר בסיסיות, ו עוגיות חמאה.
הוראות
1
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד חלקה. מערבבים בתמציות וניל ושקדים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
וניל
שקדים
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
2
מערבבים יחד קמח והבא 2 מרכיבים. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
3
מחלקים בצק לשניים; לשטח כל אחד לדיסק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
4
מגלגלים כל דיסק לעובי 1/4 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
5
העברת בצק, בנייר שעווה, לתבנית אפייה; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
נייר שעווה
6
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
עבודה עם חלק 1 של בצק בכל פעם, להסיר נייר שעווה העליון; לחתוך 2 1/2-x 3/4 אינץ ' מלבנים, rerolling שאריות בצק פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
8
מניחים 1 אינץ ' זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
9
אופים ב 350 במשך 12 עד 14 דקות או עד הקצוות הם זהובים. מגניב על גיליונות אפייה 1 דקה; להעביר מתלים תיל. מגניב לגמרי. לאחסן במיכלים אטומים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
10
חטיפי שוקולד-מנטה
מרכיבים שתצטרך
מנטה
שוקולד
11
הכן מתכון לפי ההוראות. מיקרוגל 3/4 כוס שוקולד מריר בקערה בטוחה במיקרוגל בגובה 1 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב כל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מריר
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
12
טפטוף על עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
13
מפזרים 12 סוכריות מנטה קשות כתוש על עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטה
עוגיות
14
בואו לעמוד עד הפירמה.
15
עושה 4 תריסרים.
16
פתיתי שלג בורבון-פקאן להכין מתכון דרך שלב 2, השמטת תמצית שקדים, הוספת 1 כוס קצוץ אגוזי פקאן ו 4 כפות. בורבון עם וניל בשלב 1, והגדלת הקמח ל 2 1/2 כוסות. המשך לפי ההוראות, חיתוך בצק עם חותך שלג 3 אינץ ' והגדלת זמן לאפות 14 עד 16 דקות. עושה 2 1/2 תריסר
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
בורבון
וניל
פקאנים
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
קינמון-ריבועים כתומים להכין מתכון דרך שלב 2, השמטת תמציות וניל ושקדים, הגדלת קמח 2 1/4 כוסות, והוספת 2 כף. גרידה כתומה, 3/4 כפית. קינמון טחון, ו 1/4 כפית. אגוז מוסקט הקרקע לתערובת הקמח בשלב להמשיך כפי שהורה דרך שלב 4, חיתוך עם חותך מרובע 2 אינץ'. מערבבים יחד 1 כף. סוכר ו-1/4 כפית. קינמון טחון, ומפזרים תערובת על עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
מוסקט
גרידה כתומה
עוגיות
וניל
שקדים
כתום
קמח לכל מטרה
סוכר
18
אופים וקריר כמו בימוי. עושה 3 תריסרים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
19
עוגיות סנדוויץ בטטה-מרשמלו להכין מתכון דרך שלב 2, השמטת תמצית שקדים, הוספת 3/4 כוס מחית בטטה משומרת עם וניל בשלב 1, הגדלת קמח 2 1/2 כוסות, והוספת 1 כפית. אגוז מוסקט מגורד טרי, 3/4 כפית. הל קרקע, 1/2 כפית. ג ' ינג ' ר קרקע, ו 1/2 כפית. קינמון טחון לתערובת הקמח צעד להמשיך לפי ההוראות, חיתוך עם חותך עגול 2 אינץ ' ופיזור עם כף 1. Demerara סוכר לפני האפייה. היכו 1/2 כוס מרשמלו crme ו 1/2 כוס חמאה, מרוכך, עם מערבל לעמוד חשמלי כבד במהירות בינונית 2 דקות או עד חלקה; בהדרגה להוסיף 2 כוסות אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטה
עוגיות סנדוויץ
אבקת הל
קינמון טחון
תמצית שקדים
Demerara Sugar
אבקת סוכר
אבקת ג ' ינג ' ר
בטטה
מרשמלו
וניל
חמאה
מוסקט
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
20
הוסף 1 1/4 כפית. אבקת מרנג, והכה במהירות גבוהה 2 דקות או עד רכות. מוסיפים 1 כפית. תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
21
מורחים על 2 כפית. תערובת בין כדורי חמאה מקוררים ליצירת כריכים. עושה 2 1/2 תריסר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה
מורחים
22
כוכבי ליים מפתח להכין מתכון דרך שלב 2, השמטת תמציות וניל ושקדים, הוספת 1 כף. גרידת לימון ו-2 כפות. מיץ ליים מפתח לאחר הסוכר בשלב 1, והגדלת הקמח ל 2 1/4 כוסות. מערבבים יחד 2 כפות. מלטש סוכר לבן ו-1 כף. גרידת ליים. המשך כמונחה דרך שלב 4, חיתוך עם חותך 2 אינץ ' בצורת כוכב.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכר
מיץ ליים
גרידת ליים
וניל
שקדים
קמח לכל מטרה
סוכר
ליים
23
מפזרים עוגיות עם תערובת סוכר, הקשה בעדינות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
סוכר
24
אופים וקריר כמו בימוי, הגדלת זמן האפייה 14 עד 16 דקות או עד קצות כוכבים רק מתחילים חום. בערך 4 תריסרים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
25
שרי-שוקולד טביעות אצבע משרות 1 כוס קצוצה דובדבנים יבשים ב 4 כפות. ליקר דובדבנים 1 שעה. הכן מתכון דרך שלב 2, השמטת תמצית שקדים ומערבבים דובדבנים ספוגים וקקאו תהליך הולנדית 3/4 כוס עם וניל בצורת בצק צעד לתוך כדורי 1 אינץ ' (כ 1 כף. לכל כדור), ולמקם 2 סנטימטרים זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה. לחץ על אגודל או קצה של כף עץ לתוך כל כדור, ויצרו הזחה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו מעובד הולנדית
תמצית שקדים
דובדבנים יבשים
קובץ Cookie של טביעת אצבע
שוקולד
דובדבנים
ליקר
וניל
בצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
כף עץ
26
אופים וקריר כמו בימוי. מיקרוגל 1/2 כוס שוקולד לבן פירורים ו 2 כפות. שמנת כבדה בקערת מיקרוגל בטוחה ב 1 דקה גבוהה או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות. כפית 1/2 כפית. תערובת שוקולד לתוך כל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבן
שמנת כבדה
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
תנור
קערה
27
בואו לעמוד עד תערובת שוקולד לבן הוא מוצק (כ 1 שעה). עושה 4 תריסרים.