קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות חמאה ללא גלוטן

עוגיות חמאה ללא גלוטן
עוגיות חמאה ללא גלוטן עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך מלח, קמח סורגום, מסטיק גואר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חלב ללא גלוטן ביסקוויטים חמאה חינם, עוגיות חמאה נוצה (ללא גלוטן), ו מרווה ללא גלוטן, gruyere + ביסקוויטים לחמאה נקניק + רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. באמצעות מברשת מאפה, מעיל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם חצי חמאה מומסת. הניחו בצד את המחבת ואת שאר החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את עמילן התירס, קמח טפיוקה, קמח סורגום, אבקת אפייה, מסטיק גואר, ומלח בקערה גדולה וקציף לשלב ולשבור כל גושים. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך את החמאה הקרה וירקות קיצור לתוך החומרים יבשים עד שהם חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
מסטיק גוארמסטיק גואר
קמח דורהקמח דורה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את חלב החמאה ומערבבים עם מרית גומי רק עד שהבצק יוצר כדור.להפוך את הבצק על משטח עבודה מאובק בקמח טפיוקה ללוש רק עד חלקה, על 3 עד 4 סיבובים (לא מעביד את הבצק). לטפוח את הבצק לתוך דיסק בעובי 1 אינץ 'על 6 אינץ' בקוטר.באמצעות חותך עגול 2 אינץ ' טבול קמח טפיוקה כדי למנוע דבק, לחתוך כמה שיותר ביסקוויטים ככל האפשר. טופס את השאריות לתוך עוד דיסק 1 אינץ ' עבה ולהמשיך לחתוך ביסקוויטים עד שיש לך 8 בסך הכל. זרוק את השאריות שנותרו. מסדרים את הביסקוויטים במעגל במחבת מוכנה על 1/4 אינץ ' זה מזה (מרכז המחבת יהיה ריק).
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מברישים את צמרות הביסקוויטים עם כל שאר החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
אופים עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט במחבת על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים חם עם חמאה, סירופ אגבה, או שימורים.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
משמרמשמר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.