עוגיות חמאה מיושנות עם ציפוי חמאה
אם יש לכם סוכר, מלח, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -5 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: עוגיות חמאה-חמאה עם ציפוי קינמון, עוגיות חמאה מיושנות, ו עוגיות סוכר שבבי חמאת בוטנים רכות בסגנון לופטהאוז עם ציפוי חמאת בוטנים.
הוראות
מקציפים 1 כוס חמאה מרוככת עם סוכר לבן בקערה גדולה עד שמנת. מקציפים ביצה, חלב מלא, ו 1 1/2 כפיות תמצית וניל לתערובת חמאה עד לקבלת תערובת חלקה.
מקציפים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה נפרדת ומערבבים בהדרגה חומרים יבשים למרכיבים לחים ליצירת בצק חלק. מצננים בצק במקרר למשך 2 עד 3 שעות.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). אבק בד מאפה או מגבת מטבח בנדיבות בקמח.
מחלקים בצק לשליש ומרדדים כל שליש בעובי 1/8 אינץ ' על בד המאפה המוכן.
חותכים צורות מהבצק המגולגל בעזרת חותכי עוגיות.
מניחים עוגיות על גבי ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות בקושי משחימות, 5 עד 8 דקות.
תנו לעוגיות להתקרר על ניירות אפייה במשך 5 דקות לפני שמוציאים לסיום הקירור על רשת.
מקציפים 1 כוס חמאה מרוככת, 3 כוסות אבקת סוכר, 1 1/2 כפות תמצית וניל, וחלב התאדה בקערה עד שהתערובת חלקה. מערבבים בהדרגה 6 כוסות סוכר קונדיטורים לתערובת עד לאיחוד. מקציפים ציפוי חזק עד שהוא רך; מערבבים פנימה חלב מתאדה נוסף או סוכר קונדיטורים במידת הצורך כדי להגיע לעקביות הרצויה. פרוסט מקורר עוגיות.