עוגיות חמאה מקסיקניות מתובלות
עוגיות חמאה מתובלות מקסיקניות הן צמחוני ומספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו אבקת אנצ'ו צ' ילה, קינמון טחון, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: עוגיות חמאה מקסיקניות מתובלות, עוגיות שוקולד מקסיקניות, ו עוגיות חמאה מתובלות בטעם צ'אי.
הוראות
כדי להכין עוגיות, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קקאו, ואת 4 החומרים הבאים (דרך אבקת אנצ 'ו צ' ילה) בקערה; מערבבים עם מקצף.
מניחים 1/2 כוס חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך. בהדרגה להוסיף שמן; לנצח 3 דקות או עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס אבקת סוכר; לנצח היטב.
להוסיף תערובת קמח; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. כיסוי וצינה 30 דקות.
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה ungreased. לשטח עוגיות לעובי 1/4 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 20 דקות. מגניב 1 דקה על תבנית אפייה.
הסר מדף חוט; מגניב לחלוטין.
כדי להכין זיגוג, להמיס 2 כפות חמאה בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר חום וחלב; מבשלים 1 דקה או עד שהסוכר מתמוסס, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד מעובה מעט, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
מוסיפים אבקת סוכר ווניל, מערבבים עם מקצף עד חלקה.
כדי להכין אגוזים, לשלב 1 כפית סוכר חום, מלח ים, ו 1 כפית חמאה בקערה בינונית. מסדרים אגוזי פקאן על תבנית אפייה.
אופים ב 325 במשך 10 דקות או עד קלוי.
מוסיפים פקאנים חמים לתערובת חמאה, משליכים היטב למעיל. מגניב.
מורחים 1 כפית הדובדבן על כל עוגייה; העליון כל אחד עם חצי פקאן 1.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.