עוגיות חמאה עם חמאה ודבש
עוגיות חמאה עם חמאה ודבש עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 338 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם חלב חמאה, חמאה, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה הוא רע למדי. נסו חמאת דבש שוקולד עם מיטב עוגיות החמאה, עוגיות חמאה סופר מתקלפות עם חמאת דבש, ו עוגיות חמאה בטטה-דבש עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים נייר אפייה בקלף או בנייר שעווה.
בקערה שלבו את החומרים היבשים וערבבו היטב. קרם בחמאה עם האצבעות או מזלג, עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
הוסיפו את החלב מעט בכל פעם ובעזרת הידיים או המזלג עבדו אותו רק עד שהוא משולב היטב ויש לכם כדור בצק חלק. אין לעבוד יתר על המידה או לטפל יתר על המידה בבצק.
על משטח מקומח קלות, לחץ את הבצק החוצה לסיבוב בעובי של כ -1 אינץ'. בעזרת חותכן עוגיות עגול או שפת כוס שתייה, לחץ החוצה (2 1/2 אינץ') סיבובים; אתה צריך לקבל בערך 7 ביסקוויטים. אם תרצו, תוכלו לגלגל מחדש את שאריות הבצק כדי להכין יותר, אך המרקם של אלה יהיה צפוף יותר מהאחרים.
מניחים את סיבובי הבצק על תבנית האפייה המוכנה ומברישים את החלקים בשמנת כבדה. טוחנים פלפל טרי מעל הביסקוויטים, אם רוצים.
אופים עד להזהבה מלמעלה ומשחימים בתחתית, בערך 12 עד 15 דקות.
מגישים חם עם חמאה וזילוף דבש.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גונדרלוך ריזלינג קבינט ז ' אן-בטיסט. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -16 דולר.
![גונדרלוך ריזלינג קבינט ז ' אן-בפטיסט]()
גונדרלוך ריזלינג קבינט ז ' אן-בפטיסט