עוגיות חמאה צהובות עם ציפוי מרנג שוקולד
עוגיות חמאה צהובות עם ציפוי מרנג שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, קמח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות צהובות עם ציפוי שוקולד, עוגות צהובות עם ציפוי שוקולד, ו עוגות שוקולד עם ציפוי מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קאפקייקס, מעיל קל 24 כוסות מאפין עם ספריי בישול. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. שקול או כף בעדינות עמילן תפוחי אדמה לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, עמילן תפוחי אדמה, אבקת אפייה, ו 1 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים 1 3/4 כוסות סוכר ו 10 כפות חמאה בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. הכה רק עד בשילוב. מקפלים בורבון ו 1 כף וניל. מחלקים הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפינס מוכן; אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 5 דקות.
הסר קאפקייקס מן מחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
כדי להכין ציפוי, לשלב 1 כוס סוכר 1/4 מים בסיר; להביא לרתיחה. מבשלים 3 דקות, ללא ערבוב, או עד רשם מדחום ממתקים 25
מערבבים חלבונים ביצה, קרם של טרטר, וקורטוב של מלח בקערה גדולה. באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על תערובת ביצה לבן, פועם במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, כ 3 דקות. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להמשיך להכות עד תערובת ביצה לבן מתקרר (כ 12 דקות). מקפלים 1/4 כוס קקאו לא ממותק לתוך תערובת מקורר מרנג, ומעל כל קאפקייק עם כ 2 כפות זיגוג.
מפזרים 1 כף קקאו לא ממותק באופן שווה על קאפקייקס, אם תרצה בכך.