עוגיות חמאה שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות חמאה שיבולת שועל. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא אגוזי מלך, קינמון טחון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חביתיות שיבולת שועל חלב, חמאה-חביתיות שיבולת שועל, ו מאפינס שיבולת שועל חלב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה וסוכר חום עד חלקה. הכה בביצה.
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, קינמון ו allspice; מערבבים לתוך תערובת הסוכר לסירוגין עם החמאה.
מערבבים את שיבולת השועל, אגוזי מלך וצימוקים. טיפה על ידי כפות מעוגלות על גיליון עוגיות מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.