עוגיות חמאה - תפוזים
עוגיות חמאה-תפוז הן עוגיות חמאה צמחוני ומספק כ 180 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 17 קלוריות. אם יש לכם תמצית שקדים, חמוציות, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 5 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 6%. מתכונים דומים: עוגיות חמאה תפוזים, עוגיות שוקולד טבל אוכמניות תפוז חמאה, ו עוגיות חמוציות - תפוזים.
הוראות
מקציפים 1 כוס חמאה מרוככת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס אבקת סוכר, להכות עד חלקה. מערבבים אוכמניות קצוצות, גרידת תפוזים, תמצית וניל, ותמצית שקדים עד מעורבב.
מערבבים יחד 2 כוסות קמח, 1/4 כפית. אבקת אפייה, ו 1/8 כפית. מלח.
בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
לעצב בצק חמאה לתוך 2 (7 אינץ') יומני. לעטוף כל יומן בנייר שעווה, וצינה 4 שעות, או להקפיא יומני שקיות מקפיא פלסטיק zip-top עד 1 חודש.
אם קפוא, לתת יומני לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
חותכים כל יומן לתוך 24 פרוסות.
מניחים פרוסות לחם קצר 1 אינץ ' בנפרד על קל משומן או נייר קלף מצופה בדפי אפייה.
אופים פרוסות לחם קצר ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד הקצוות של פרוסות זהובות.
הסר עוגיות חמאה מסדינים אפייה, ומניח על מדפי תיל; תן מגניב לחלוטין (כ 20 דקות). לאחסן במיכלים אטומים.