עוגיות חמאת בוטנים
עוגיות חמאת בוטנים לוקחות בערך 3 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 24 . מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאת בוטנים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגיות הפתעה חמאת בוטנים בריאות (עוגיות בראוני Fudgy עם מרכז חמאת בוטנים!), מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, ו לופטהאוס בסגנון רך חמאת בוטנים צ'יפס עוגיות סוכר עם ציפוי חמאת בוטנים.
הוראות
מקציפים את החמאה, מוסיפים סוכרים, מערבבים בחמאת בוטנים וביצה: מקציפים את החמאה עד שמנת, 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר החום והסוכר הלבן, מכים במשך 2 דקות נוספות.
מערבבים בחמאת בוטנים והביצה.
להקציף מרכיבים יבשים, מערבבים לתוך תערובת חמאת סוכר: להקציף במרץ יחד את החומרים היבשים—הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח-בקערה נפרדת. מערבבים את החומרים היבשים לתוך תערובת חמאת סוכר.
מקררים את הבצק: עוטפים את הבצק בפלסטיק ומקררים לפחות 3 שעות.
מחממים תנור ל 191° (190°C).
לתוך כדורים, לשטח עם מזלג: לעצב את הבצק לתוך 1 1/4 כדורי אינץ'.
מניחים את כדורי הבצק על 3 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות משומן. להשתטח בדפוס חוצה עם מזלג. (זה עוזר לטבול את המזלג בסוכר כדי לשמור עליו מלהידבק לבצק.)
אופים ב 191° (190°C) עד חום בהיר, על 9 עד 10 דקות.
הסר את העוגיות מהתנור ותן להתקרר בדפי האפייה שלהם לרגע. לאחר דקה, להעביר את העוגיות למדף להתקרר לחלוטין.
עבור עוגיות לעיסה, אופים ב 149° (150°C) במשך 15 דקות.