עוגיות חמאת בוטנים VII
זה עובד טוב כמו קינוח. לך לחנות ותביא וניל, ביצה, קיצור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות הפתעה חמאת בוטנים בריאות (עוגיות בראוני Fudgy עם מרכז חמאת בוטנים!), מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, ו לופטהאוס בסגנון רך חמאת בוטנים צ'יפס עוגיות סוכר עם ציפוי חמאת בוטנים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה בינונית, שמנת יחד קיצור, סוכר וחמאת בוטנים. מקציפים את הביצה והוניל.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח, מערבבים לתוך תערובת מוקרם עד מעורבב היטב.
מגלגלים את הבצק לביצים בגודל אגוז.
מניחים את העוגיות 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות העוגיות. לחץ כדורים למטה באמצעות מזלג טבול במי סוכר.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.