עוגיות חמאת בוטנים אדווה
המתכון חמאת בוטנים עוגיות אדווה יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. מתאים ל-32 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. אם יש לך בטי העליון בראוני המקורי לערבב, חלב, קמח זהב, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו גלידת גלידת פאדג'חמאת בוטנים, גלידת גלידת פאדג'חמאת בוטנים, ו פאדג'אדווה בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול. בקערה קטנה, לנצח סוכר, 2/3 כוס חמאת בוטנים, קמח 2 ביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות; להפריש.
הפוך הבלילה בראוני כפי שהורה על תיבה.
מורחים במחבת. זרוק תערובת חמאת בוטנים על ידי כף חופנים על הבלילה. להסתחרר דרך הבלילה עם סכין.
אופים 29 עד 32 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
בקערה קטנה, מערבבים את כל החומרים המצופים, באמצעות כף, עד חלקה ומפיצה.
מורחים ציפוי על בראוניז; מפזרים בוטנים. עבור בראוניז, לחתוך 8 שורות על ידי 4 שורות.