עוגיות חמאת בוטנים כפולות
והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, שמן קוקוס-שקלתי 96 גרם מוצק, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגיות הפתעה חמאת בוטנים כפולה וטיפים למשלוח עוגיות # SundaySupper, עוגיות חמאת בוטנים כפולות, ו עוגיות חמאת בוטנים כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב, לשלב את הקמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים עד מתפורר.
מוסיפים 1/2 כוס חמאת הבוטנים ומערבבים היטב, ואז מוסיפים את סירופ המייפל ואת החלב ומערבבים עד שיש לך בצק עבה.לעצב את הבצק לתוך גליל בקוטר של כ -2 אינץ'. לעטוף אותו פלסטיק צמרמורת במשך כשעה או עד המשרד מאוד.מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ויש לי שני ungreased או רדיד מצופה גליונות אפייה.פרוס 12 1/8 עיגולים עבים אינץ ולסדר על תבנית אפייה. כפית על 1/2 כפית של חמאת בוטנים במרכז או כל אחד.
חותכים 12 פרוסות יותר ולשכב על חמאת בוטנים, ולאחר מכן לאטום את הקצוות. בשלב זה, אתה יכול לנסות לעשות קריס צלבים, אבל מנסה לא לשבור את החלק העליון ולחשוף את חמאת הבוטנים.
אופים במשך 10-12 דקות על המדף המרכזי. בעוד הסדין הראשון אופה, חזור עם הבצק הנותר וחמאת בוטנים.
תן לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה במשך כחמש דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר.