עוגיות חמאת בוטנים עם ריבה אוכמניות
עוגיות חמאת בוטנים עם פטל שחור הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סודה לשתיה, חמאה, חמאת בוטנים שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 23%. מתכונים דומים: קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, עוגיות הפתעה חמאת בוטנים בריאות (עוגיות בראוני Fudgy עם מרכז חמאת בוטנים!), ו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
בקערה בינונית, מסננת יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
במערבל לעמוד, מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה, חמאת בוטנים, 3/4 כוס הסוכר מגורען, ואת הסוכר החום הקל יחד, גירוד למטה את הצדדים של הקערה לפי הצורך, עד חלקה, על 30 שניות.
מוסיפים את תמצית הביצה והוניל ומערבבים עד מעורבב. עם המכונה פועלת על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח עד incorporated.
שים את שארית 1/4 כוס סוכר מגורען בקערה קטנה. טופס את הבצק לתוך 1/4 כוס בגודל כדורי רול בסוכר. מסדרים 5 כדורי בצק, בנפרד באופן שווה, על כל תבנית אפייה. באמצעות סיבוב 1/4 כפית, או הקצה הדק של כף עץ, לעשות חור במרכז כל כדור בצק, 1/2 עד 3/4 אינץ עמוק. כפית 1 כפית ריבה לתוך כל חור.
אופים עד הבצק התפשט ואת פני השטח של העוגיות הם פצפוצים, 11 עד 14 דקות. מגניב במשך 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין, על 20 דקות. מסדרים את העוגיות על צלחת הגשה ומגישים.