עוגיות חמאת בוטנים קלות ורכות
עוגיות חמאת בוטנים קלות ורכות דורשות מסביב 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 24 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. אם יש לכם מלח, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. נסו לופטהאוס בסגנון רך חמאת בוטנים צ'יפס עוגיות סוכר עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגיות חמאת בוטנים רכות, ו עוגיות חמאת בוטנים רכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). מנפים קמח, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה.
מקציפים חמאה, חמאת בוטנים מוקרמת, וחמאת בוטנים פריכה יחד בקערה גדולה עד חלקה. מקציפים סוכר לבן ביצה לתוך תערובת חמאה עד חלקה.
מוסיפים ביצה שלמה וסוכר חום; ממשיכים להכות עד חלקה. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד הבלילה מעורבב היטב.
מגלגלים את הבצק לתוך כדורי 1 1/4 אינץ 'ומניחים 2 אינץ' זה מזה על גיליונות אפייה ungreased. הקש כדורים עם מזלג יצירת crosshatch. להקפיא בצק עוגיות על תבנית אפייה עד הבצק הוא מוצק, 5 עד 8 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות מתנפחות, כ -15 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.