עוגיות חמאת בוטנים רכות ופריך
והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סודה לאפייה, חמאת בוטנים פריכה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לופטהאוס בסגנון רך חמאת בוטנים צ'יפס עוגיות סוכר עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגיות חמאת בוטנים פריכות, ו עוגיות חמאת בוטנים פריכות.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח.
בקערה גדולה, לנצח חמאה עד שמנת, כשתי דקות.
מוסיפים חמאת בוטנים ופעימה עד בשילוב טוב, על 1 דקה.
מוסיפים סוכר חום בהיר וסוכר רגיל 3/4 כוס. לנצח במשך שלוש דקות.
תוסיף ביצים, מכות לדקה אחת. הכה בתערובת קמח בשני חלקים, גירוד למטה הצדדים של קערה לאחר כל תוספת.
יוצקים 1/2 כוס סוכר לתוך קערה קטנה.
רול בצק לתוך 1 1/2 כדורי אינץ'.
מגלגלים כל כדור בסוכר כדי מעיל בקלילות.
מניחים כדורים על תבנית אפייה ולחץ על כל כדור פעמיים עם הקוצים של מזלג, מה שהופך דפוס חוצה.
אופים עוגיות עד חום זהוב ומתחיל פריך בקצוות, 12 עד 14 דקות.