עוגיות חמאת קינמון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגיות חמאת קינמון. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 111 קלוריות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו מלח, סוכר קונדיטורים, ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). חמאה-עוגיות חמאה עם ציפוי קינמון, עוגיות חמאת קינמון, ו עוגיות חמאת סוכר קינמון השני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
קרם יחד 1 כוס חמאה וסוכר לבן. מקציפים את הביצה 1 כפית וניל.
מערבבים יחד את הקמח המנופה, המלח והקינמון הטחון ומערבבים לתערובת חמאה.
מכסים ומצננים בצק למשך 3 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מרדדים בצק על נייר שעווה מקומח קלות וחותכים בעזרת חותך עוגיות. כמו בצק מתחמם זה הופך להיות מעשי. חזור למקרר לפי הצורך.
אופים על גיליון עוגיות לא משומן 15-20 דקות עד להשחמה קלה.
להכנת ציפוי: מנפים את סוכר הקונדיטורים לקערת ערבוב.
מוסיפים חלב כף אחת בכל פעם תוך כדי הקצפה עד לעקביות למריחה. המשך להכות על בינוני במשך 10 דקות. עוגיות קרח.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. פייר לה פטה קרמנט דה לימו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פייר לה פטה קרמנט דה לימו]()
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר