עוגיות חמוציות שוקולד לבן
המתכון עוגיות שוקולד לבן חמוציות ניתן להכין בערך 1 שעה ו 32 דקות. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. אם יש לך שוקולד צ'יפס, קמח, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס חמוציות שיבולת שועל (Aka עוגיות חטיף גרנולה), עוגיות חמוציות שוקולד לבן, ו עוגיות חמוציות שוקולד לבן.
הוראות
משרים את החמוציות המיובשות:
שים את החמוציות בקערה רחבה ורדודה.
הוסף מספיק ברנדי להקיף את חמוציות. כיסוי בצד במשך 1 שעה. מסננים את cranberries המנופח, הזמנת הברנדי הנותרים.
לנצח חמאה וסוכרים: לנצח את החמאה עד אור ורך.
הוסף את הסוכרים והכה שוב עד אור, רכות ומאוגדות היטב.
הביצים, תמצית וניל, ולהוסיף 1 1/4 כפיות הברנדי כי חמוציות ספוג (באשר לשאר, אני מציע popping אותו בכוס וציפוי אותו קצת בעצמך). הכה היטב עד אור ורך. לגרד את הצדדים של הקערה באמצע הדרך כדי להבטיח אפילו ערבוב.
להקציף מרכיבים יבשים, להוסיף רטוב:
לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה, ומלח, ולאחר מכן להוסיף לתערובת קצת בכל פעם, פועם עד רק מעורב.
מקפלים בברנדי ספוג חמוציות וצ ' יפס שוקולד לבן.
תן לצנן במשך 15 דקות במקרר.
כפית את הבצק על תבנית אפייה מרופדת: קו תבנית אפייה עם נייר קלף (חברו הטוב ביותר של אופה) ומניח כפות מעוגלות על הסדין.
אופים ב 191° במשך 10-12 דקות או עד חום זהוב.
בואו מגניב לרגע, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
* אני מוצא כי הוספת סודה לשתיה בנפרד נראה ליצור עוגיות רכות יותר. כך אמא וסבתא שלי לימדו אותי, ואם יש מדע אמיתי מאחורי זה, אני לא מודע אבל זה נראה די עקבי, וזה לא יהרוס את העוגיות אם תנסה את זה ככה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "