עוגיות חמוציות-שוקולד צ'יפס ביסקוטי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, אבקת אפייה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו חמוציות, שבבי לבן ביסקוויט פקאן Thins, ביסקוטי שוקולד צ'יפס, ו ביסקוטי שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה גדולה.
מערבבים שמן, תמציות וביצים; מוסיפים לתערובת קמח, מערבבים עד מעורבב היטב (הבצק יהיה יבש ומתפורר). להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; ללוש קל 7 עד 8 פעמים. מחלקים את הבצק לשניים. לעצב כל חלק לגליל 8 אינץ ' ארוך.
מקום לחמניות 6 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; לשטח כל גליל עד עובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 35 דקות.
הסר לחמניות מאפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 15 (1/2 אינץ').
מניחים את הפרוסות, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325, ואופים במשך 10 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.