עוגיות טביעת אצבע ריבה
ניתן להכין את עוגיות ריבת המתכון בערך 2 שעות ו -15 דקות. מתכון זה משמש 32. לקינוח הזה יש 227 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 20 אוהדים. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה די רע. נסו עוגיות טביעת אצבע ריבה, עוגיות טביעת אצבע ריבה, ו עוגיות טביעת אצבע ריבה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
במיקסר חשמלי המצויד בחיבור ההנעה, קרם יחד את החמאה והסוכר עד שהם פשוט משולבים ואז הוסף את הווניל. בנפרד, לנפות יחד את הקמח והמלח. עם המיקסר במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח לחמאה המוקרמת והסוכר.
מערבבים עד שהבצק מתחיל להתאחד. לזרוק על לוח מקומח ולגלגל יחד לתוך דיסק שטוח. עוטפים בניילון ומצננים למשך 30 דקות.
מרדדים את הבצק לכדורים בגודל 1 1/4 אינץ'. (אם יש לך קנה מידה הם צריכים לשקול כל 1 אונקיה.) טובלים כל כדור בשטיפת הביצים ואז מגלגלים אותו בקוקוס.
הניחו את הכדורים על דף עוגיות לא משומן ולחצו בעזרת האצבע כניסה קלה לחלקו העליון של כל אחד מהם. זרוק 1/4 כפית ריבה לכל כניסה.
אופים 20 עד 25 דקות, עד שהקוקוס חום זהוב. מצננים ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיית טביעת אצבע. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "