עוגיות טבק
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עוגיות, מלח, דבשה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו דרך הטבק, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, ו Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 179°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
כדי להפוך את מי הטבק: לקלף מחצית השכבות את הסיגר ולהשליך. להפריד את עלי הטבק הפנימיים. שמור 2 כפות של עלים קצוצים לשימוש בעוגיות; להפריש. יש לשטוף את העלים הנותרים מתחת למים חמים במשך 3 דקות. ממלאים קערה קטנה עם 3 כוסות מים חמים ותלול את עלי הטבק במים במשך 10 דקות. מסננים את המים וזורקים את עלי הטבק. מי הטבק יהיו די חזקים, עם עוקץ ניקוטין.
כדי להפוך את פתיתי הקוקוס: בסיר בינוני, לשלב את הקוקוס, קפה, קולה, מולסה, סוכר, ומי טבק. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומרתיחים במשך כ 20 דקות, עד שכל הנוזל כבר מבושל.
מעבירים את פתיתי הקוקוס לתבנית אפייה ומאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר.
כדי להפוך את העוגיות: בקערה קטנה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח ומערבבים יחד עם מזלג. ממיסים את השוקולד והחמאה על דוד כפול. אפשר להתקרר מעט.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים, סוכר, חלב חמאה, וניל, וטבק. מערבבים לתוך תערובת השוקולד, ואז מערבבים את תערובת הקמח לתוך הבלילה.
כפית את הבצק 1 כף בכל פעם על גיליון האפייה מוכן. השאירו מקום בין העוגיות להתפשט בעת אפייה.
מעל כל עוגייה עם קצת פתיתי קוקוס טבק.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד צמרות העוגייה לפצח אבל העוגיות עדיין רכות במרכז.
בואו מגניב במשך 3 דקות לפני הטיפול. להרים עם מרית ולהעביר את העוגיות מתלה תיל. או לתת להתקרר לחלוטין ולאחסן במיכל אטום עד שבוע.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "