עוגיות יד
עוגיות יד עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1172 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, מלח, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגיות סוכר צבועות ביד, הושט יד., ו עוגת יד תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגיות: קרם סוכר מגורען, קיצור, וניל וגרידת תפוז ביסודיות.
מוסיפים את הביצים ומכים עד אור ורך.
מוסיפים את החלב ומערבבים.
לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח, ולאחר מכן להתמזג לתוך תערובת הסוכר.
מחלקים את הבצק לשניים, מעט שטוח בין שני גיליונות של נייר שעווה ומקרר, על 1 שעה (או להקפיא במשך 20 דקות).
עבור זיגוג חלמון הביצה: בעוד הבצק הוא מצמרר, להפריד את הביצים, שמירה על הלבנים הצבת כל חלמון לתוך קערה קטנה בודדת.
מוסיפים 4 כפיות מים וצבעי מאכל שונים לכל חלמון ומשלבים כדי להפוך את זיגוג חלמון הביצה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות. בזהירות לחתוך סביב הידיים באמצעות סכין קהה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מעבירים את עוגיות היד לגיליון עוגיות משומן קלות וצובעים את העוגיות (עם מברשת רכה) עם זיגוג חלמון הביצה.
אופים את העוגיות, בערך 6 דקות. אל תאפשר עוגיות חום.
מעבירים את העוגיות מהתנור למתלה תיל כדי להתקרר.
בעוד העוגיות מתקררות, להפוך את הציפוי: פשוט לשלב את אבקת סוכר, חמאה, שמנת כבדה וניל במערבל מזון עד אור ורך. אם אתה רוצה אתה יכול לשים את הציפוי בשקיות צנרת חד פעמיות כדי להקל על העיצוב. לקשט את העוגיות עם ציפוי וכל קישוטים אכילים, תכשיטים, אבק דיסקו, מלטש סוכר שאתה אוהב.