עוגיות יומן חג המולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות יומן חג המולד. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו קיצור, חמאה, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו מכנסיים מפוארים נמלים על בול עץ, יומן חג המולד, ו יומן חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפיסטוקים והסוכר במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקרקע. הניחו בצד. במיקרוגל ממיסים 1 כוס שוקולד צ ' יפס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הביצים, השוקולד המומס, החלב ותמצית השקדים.
מערבבים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה תערובת פיסטוק.
מחלקים בצק לשמונה מנות. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למשך 3 שעות או עד ליציבות.
מעצבים כל מנה ל -18 אינץ'. חבל; חותכים כל אחד לשישה בולי עץ.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
חותכים את הקצוות של כל יומן בזווית. באמצעות כמות קטנה של ביצה לבן, לצרף חתיכות הוסרו לכל יומן, ויצרו ענפים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להתייצבות.
במיקרוגל ממיסים את שאריות השוקולד צ ' יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. עבודה בקבוצות, לטבול עוגיות שוקולד, המאפשר עודף לטפטף. בעזרת שיני המזלג, עשו משיכות בשוקולד כדי להידמות לקליפה. אבק עם פיסטוקים טחונים.
לפטריות, צבטו מחצית מכל מרשמלו ליצירת גזע; משטחים את החצי השני לכובע הפטרייה. צמרות אבק של פטריות עם קקאו. צרף עוגיות עם כמות קטנה של שוקולד מומס.
תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.