עוגיות כוויות קור פריכות
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? עוגיות כוויות קור פריכות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותאספי מלח, סוכר רגיל, שיבולת שועל מגורען, עוד כמה דברים שאפשר להכין היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 36 דקות. נסו מרטיני כווית קור מעורבב, עוגיות פריכות, ו עוגיות פקאן פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח; מערבבים היטב עד מעורבב.
מקציפים 1 קיצור כוס במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכרים, פועם היטב.
מוסיפים ביצים ווניל, מכים היטב.
מוסיפים תערובת קמח, ערבוב רק עד מעורבב. מערבבים שיבולת שועל וקורנפלקס.
זרוק את הבצק על ידי כף גדושה, 2 " זה מזה, על גבי גיליונות אפייה משומנים קלות; לשטח מעט.
אופים ב 325 במשך 12 עד 14 דקות. מגניב מעט על גיליונות אפייה.
העברת עוגיות מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
מיקרוגל שוקולד לבן ו -3 כף. מקצר בקערה בגודל בינוני מיקרוגל בטוח ב 1 דקה גבוהה או עד שוקולד לבן נמס, ערבוב פעם אחת. מערבבים תמצית מנטה. לטבול חלק תחתון שטוח של כל עוגייה לתוך שוקולד לבן מומס, ומאפשר טפטוף עודף בחזרה לקערה.
מניחים עוגיות טבל, צד טבול, על נייר שעווה; בואו לעמוד 1 שעה או עד ערכות שוקולד לבן.