עוגיות לחם סודה
ביסקוויט לחם סודה הוא מתכון אירופאי המגיש 12. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-252 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך זרעי קימל, חמאה, צימוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. ביסקוויטים עם סודה, לחם סודה אירי: לחם קל ומהיר, ו אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור, מכינים מחבת מאפין: מחממים תנור ל 425°f. חמאה מחבת מאפין רגילה.
שלב מרכיבים יבשים: בקערה גדולה, להקציף במרץ יחד את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, ומלח.
חותכים חמאה לקמח, מוסיפים תערובת תוספות:
חותכים את החמאה לחתיכות בגודל כף לתוך קערת הקמח. באמצעות האצבעות (הנקיות) שלך, לעבוד את החמאה לתוך הקמח, schmooshing (מונח טכני) החמאה בין האצבעות שלך ערבוב עם הקמח עד התערובת דומה ארוחה גסה.
אם אתה משתמש צימוקים, זרעי קימל, או כל תוספות אחרות, לערבב אותם לתוך התערובת עכשיו.
מוסיפים חלב חמאה ויוצרים בצק: יוצרים באר במרכז הקמח.
יוצקים את חלב החמאה למרכז הבאר. השתמש בכפית עץ לערבב בעדינות את הקמח לתוך חלב החמאה עד הקמח הוא רטוב עם חלב החמאה.
ואז להשתמש בידיים שלך כדי ליצור את התערובת לתוך כדור רופף, שאגי, מעט דביק של בצק.
הבצק צריך להיות קצת דביק, אם הוא יבש מדי, להוסיף כף יותר של חלב חמאה. אם זה פשוט רטוב מדי כדי להתמודד, להוסיף עוד קומץ של קמח. אל תתערבב יותר מדי!
ובנקודה זו לעבוד במהירות. ברגע שהחמאה החומצית אינטראקציה עם סודה לשתיה אלקליין, בועות ייצרו והתחמקות תתחיל.
מחלקים את הבצק בין בארות של מאפין בדיל: לשבור 12-חלקים שווים של הבצק ומניחים אותם בארות של מאפין בדיל.
אופים: לשים בתנור ואופים במשך 12-13 דקות ב 218°, עד צמרות משחימים יפה.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כמה דקות במחבת.
הסר את הביסקוויטים מן הפח מאפין מתלה כדי להתקרר במשך כמה דקות יותר.