עוגיות לימון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך קמח לא סופג, גבינת שמנת, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן}, עוגיות לימון ריקוטה עם זיגוג לימון {ספר הבישול של החודש }, ו עוגיות לימון סוכר עם ציפוי לימון קרם חמאה.
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד, להכות את החמאה, 2 כוסות של סוכר ומלח עד חלקה.
מוסיפים את כל מיץ הלימון ומחצית ההתלהבות. במהירות נמוכה, להוסיף את הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, עד רק incorporated. להפוך את בצק העוגיות על לוח לגלגל אותו לתוך בול עץ. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה ועד 24 שעות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הסר יומן מהמקרר וחתך אותו לדיסקים עבים 1/4 אינץ ' דק. אם משתמשים בתבנית אפייה 1, אופים את העוגיות בקבוצות. מסדרים את הדיסקים על 2 גיליונות אפייה מצופה סיליקון או קלף, 1 אינץ ' זה מזה, ואופים עד הקצוות הם רק זהובים, על 20 דקות.
הסר את העוגיות מהתנור ולהעביר אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בינתיים, באמצעות מיקסר לעמוד או מערבל יד, מערבבים גבינת שמנת עם הסוכר ' 1 כוס הנותרים וחצי הנותרים של גרידת לימון.
החלק העליון של העוגיות עם תערובת גבינת שמנת לכסות עם עוגייה אחרת כדי להכין כריך. לנקות את החלק העליון של כריכי העוגיות עם סוכר ומגישים של ממתקים.