עוגיות לימון לבנדר
אם יש לך ניצני לבנדר, שמן קוקוס בתולה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. נסו תה לבנדר, לימון ודבש מ Wolds Way לבנדר חווה, עוגת לימון לבנדר, ו עוגיות לימון לבנדר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 8x12 אינץ'.
הפוך סוכר לבנדר על ידי מיזוג הסוכר ו 2 כפיות ניצני לבנדר בבלנדר; תערובת עד לבנדר הוא אבקה.
תערובת יחד עם מיקסר חשמלי 1/4 כוס של סוכר לבנדר, חמאה, שמן קוקוס, 2 כוסות קמח, ומלח בקערה עד הבצק יוצר; לחץ לתוך החלק התחתון של המנה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון מתחיל להפוך חום זהוב; כ 15 דקות.
בעוד הבצק אופה, מערבבים יחד את הסוכר לבנדר שנותר, 1/4 כוס קמח, ביצים, מיץ לימון, תמצית לימון, ו 1/2 כפית לבנדר ניצנים; יוצקים מעל הקרום האפוי וחוזרים לתנור לאפות עד שהמרכז מוגדר, כ -20 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין ואבק עם סוכר ממתקים לפני ההגשה.