עוגיות לימון מזוגגות
עוגיות לימון מזוגגות הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מיץ לימון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות לימון מזוגגות, עוגיות לימון מזוגגות, ו עוגיות לימון מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
עם מיקסר חשמלי, להכות את החמאה וסוכר מגורען עד רכות.
מוסיפים את החלמונים, וניל ומלח ומכה לשלב. בהדרגה להוסיף את הקמח, ערבוב עד רק incorporated. מחלקים את הבצק לשניים וצורה לתוך 1 1/4-יומני קוטר אינץ'. לעטוף בנייר שעווה לקרר עד המשרד, על 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 F. פורסים את יומני לחתיכות בעובי 3/8 אינץ 'ומרחבים אותם 1 1/2 אינץ' זה מזה על גיליונות אפייה מצופה קלף.
אופים עד מוזהב קל, 16 עד 20 דקות.
בואו להתקרר על סדיני האפייה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מדפי קירור להתקרר לחלוטין. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר של ממתקים, מיץ לימון, וגלידה עד שהוא יוצר זיגוג עבה אבל pourable (להוסיף מיץ לימון יותר במידת הצורך). טובלים את החלק העליון של כל עוגייה לתוך זיגוג ולתת להגדיר, על 15 דקות. לעטוף: לתת פח אגוז חיים שניים. נגב אותו עם מגבת לחה, ולאחר מכן לקלף את התווית. לקשור קשת עם סרט רחב במיוחד כדי להסתיר כל שאריות דבק. הערה: אם אלרגיות לאגוזים הן דאגה, השתמש בפחית קפה במקום. כדי להקפיא: במקום לקרר את הבצק, להקפיא את היומנים עד 2 חודשים. כדי לאפות, בצע את הוראות המתכון, חיתוך ואפייה של הבצק מ קפוא, ולהשתמש בקצה העליון של טווח הזמן.