עוגיות לימון סוכר לעיס
המתכון הזה מההתמכרות שלי לאפייה דורש קמח, ביצה, אבקת אפייה וסוכר מגורען. זה מושלם עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגיות לימון סוכר לעיס, עוגיות לימון סוכר לעיס, ו עוגיות לימון סוכר לעיס # SundaySupper.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גליונות עוגיות קו עם נייר קלף.
בקערה קטנה, מערבבים יחד קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
באמצעות מיקסר, להכות יחד את החמאה והסוכר עד חלקה מאוד רכה.
מקציפים בביצה, תמצית וניל, מיץ לימון וגרידת לימון.
בהדרגה להתמזג החומרים היבשים.
מגלגלים כפית עגולה של בצק לכדורים, ומתגלגלים בסוכר.
מניחים על יריעות עוגיות מרופדות על 1 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה קלה.
בואו לעמוד על גיליון עוגיות שתי דקות לפני הסרת להתקרר על מדפים חוט.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, Moscato Dasti, יציאה, פרוסקו.
עוגיות סוכר עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ומוסקטו ד ' אסטי. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם שרי NV Solera]()
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.