עוגיות לימון קר
עוגיות לימון קר הוא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ לימון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות לימון קר, עוגיות לימון קר, ו עוגיות צבעוני לימון קר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערת עבודה של מעבד מזון, מוסיפים סוכר וגרידת לימון. תהליך עד סוכר גרידה מעורבבים היטב, על 20 שניות.
לגרד לתוך קערת ערבוב גדולה. שמור על 1/2 כוס סוכר לימון בקערה נפרדת לשימוש מאוחר יותר.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח למעבד מזון ודופק בקצרה לערבב.
מוסיפים חמאה קרה למעבד מזון עם תערובת קמח ומעבדים עם פולסים קצרים עד שהתערובת דומה קמח תירס ולא נותרו גושים גדולים של חמאה, כ -10 פולסים.
יוצקים את התערובת לתוך תערובת הסוכר ולימון בקערת הערבוב הגדולה ומניחים בצד.
בקערה בינונית, מערבבים חלמונים ביצה, תמצית וניל ומיץ לימון יחד.
באמצעות מיקסר חשמלי עם חיבור ההנעה, יוצקים את תערובת לימון / סוכר וקמח / חמאה ומערבבים עד בשילוב, כ 15 שניות. לאחר מכן, בעוד המיקסר עדיין פועל, מוסיפים לאט תערובת מיץ ביצה / לימון ומערבבים עד משולב היטב והבצק מתרחק מצדי הקערה, על 15 עד 30 שניות.
לגרד את הבצק לתוך קערה גדולה לקרר עד קר, אבל לא מוצק, על 30 דקות. השתמש כדור גלידה כדי לגרוף את הבצק על גיליונות עוגיות מצופות קלף. קח את כדורי הבצק לגלגל את צמרות לתוך סוכר לימון שמורות. השתמש בתחתית כוס מים כדי ללחוץ על העוגיות שטוח, על 1/4 אינץ ' עבה.
אופים את העוגיות עד מעט השחמה, כ 15 דקות.
הסר את נייר הקלף עם העוגיות מהמגש למדף קירור וקריר לחלוטין, כ 1 שעה. ברגע שהעוגיות התקררו לחלוטין, קרח עם זיגוג לימון.
1 פאונד (2 כוסות) סוכר ממתקים
בקערה בינונית, להקציף סוכר ומיץ לימון יחד עד חלקה. כף על עוגיות מקורר, להפיץ באופן שווה עם החלק האחורי של כף.
בואו לעמוד על מדף קירור עד הזיגוג מוגדר, על 1 שעה.