עוגיות לימון תחרה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1158 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, תערובת עוגיות סוכר, פונדנט מגולגל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגיות תחרה של Gg, עוגיות תחרה, ו עוגיות תחרה ללא ביצים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה להכות יחד את תערובת עוגיות סוכר, קמח, ביצה, חמאה, גבינת שמנת, גרידת לימון ומיץ עד בצק נוקשה נוצר.
מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו ל-2 כדורים. עוטפים אותם בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה. (בשלב זה הבצק יכול להישמר במקרר עד 2 ימים או קפוא במשך 2 חודשים.)
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח, מגלגלים את הבצק לעובי 1/3 אינץ'. באמצעות חותכי עוגיות מרובע ועגול, טבול בקמח, לחתוך מספר שווה של כל צורה ולהעביר אותם גיליון עוגיות ungreased.
אופים עד הקצוות הם חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
הסר את העוגיות מן התנור להתקרר מעט לפני העברה מתלה חוט להתקרר לחלוטין. חזור עם הבצק שנותר, הקפד לקרר את סדיני האפייה בין קבוצות.
חותכים את הפונדנט לחתיכות 4equal. אבק קל משטח נקי, יבש, שטוח עם עמילן תירס. עבודה באמבטיות, לרדד כל חתיכה עד עובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותכים עגולים ומרובעים לחתוך מספיק פונדנט כדי שווה את מספר עוגיות עגולות ומרובעות. באמצעות חותכי פרחים קטנים לגזור צורות פרחים מכל פיסת פונדנט. Dampen 1 צד של כל צורת פרח עם מברשת מאפה לצרף אותו עוגיות מקורר.