עוגיות מארי אדוארדס
עוגיות מארי אדוארדס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות דבשה של דודה מארי, עוגיות דבשה של דודה מארי, ו סלט תרד עם רוטב עגבניות מתובל עם ביצה קשה ובייקון אדוארדס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל במחבת ג 'לירול 15x10 אינץ'.
בקערה בינונית, שמנת יחד את המרגרינה, חמאה, וסוכר, עד חלקה. מערבבים בחלמון ביצה ווניל.
מערבבים את הקמח, המלח, ו 1/2 כפית קינמון, מערבבים לתוך התערובת מוקרם.
לחץ על התערובת באופן שווה לתוך מחבת ג ' לירול מוכן. הכה את הלבן ביצה עד מקציף, ולהפיץ אותו על גבי הבצק.
מערבבים את הקינמון והסוכר הנותרים, מפזרים אותו ואת האגוזים על גבי העוגיות.
אופים במשך 15 עד 17 דקות בתנור שחומם מראש.
חותכים ליהלומים בעוד עדיין חם, ואז מגניב לחלוטין לפני הסרת מהמחבת.