עוגיות מדלן חמאה חומות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים לקינוח, אז תן לחמאה חומה מדלן לנסות. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות מדלן חמאה חומות, עוגיות מדלן חמאה חומות, ו בראון חמאה הל Madeleines (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
כדי לחמם את החמאה, להמיס את החמאה על חום בינוני בסיר כבד, המאפשר בועה וקצף, ערבוב לעתים קרובות. לאחר הקצפה שוככת, לאפשר את החמאה לחום לאורך החלק התחתון ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום. בראונינג ייקח בערך 5 דקות בסך הכל; לא לשרוף.
בקערה בינונית, מערבבים את הביצים, הסוכר והדבש עם מיקסר חשמלי עד עבה וחיוור.
מוסיפים את החמאה השחומה ומערבבים.
בקערה קטנה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ו 1/4 כפית מלח, ומערבבים לתוך מרכיבים נוזליים, יחד עם גרידה, רק עד מעורבב.
ממלאים את תבניות אפיית מדלן משומנת ואופים עד הזהב, 9 עד 11 דקות.
* הערה של קוק: אתה יכול להחליף מחבת מיני מאפין עבור תבניות מדלן.